Avloppsstop

Kontaktinfo
Avloppsstopp Avloppsproblem

Avloppsstopp

Stopp i avloppet är ett vanligt och mycket tråkigt problem. Både inne och ute i en fastighet. Vi är en specialfirma som arbetar med högtrycksteknik när det gäller stopp i avloppet, där det verkligen gäller att finfördela en stoppsamling av fett eller annat så att stoppet som bildats skickas vidare finfördelat. 

 

Detta förhindrar att det blir stopp längre fram i ledningen som det oftast sker med gammalmodig mekanisk metod. Ring oss när du vill ha ditt avlopp fixat en gång för alla.

Att ens avlopp inte funkar som det ska är något som man märker tämligen omgående. Problemen kan dyka upp på många sätt: det kan bli stopp och vattnet rinner undan för sakta eller inte alls, problemen kan komma smygande i form av lukt och ljud som man kanske först väljer att ignorera, något som kan få tråkiga följder. 

 

Vi på Sanitet och Spolteknik har koll på alla de problem som kan tänkas uppstå när det gäller avlopp. Oavsett om du är fastighetsägare i Malmö, lägenhetsinnehavare i Lund eller företagare i Ystad så kan du räkna med att vi tar oss an ditt avlopp och åtgärdar det som behöver åtgärdas på bästa sätt!

Rörspolning

Rörspolning är en mycket effektiv rörrensningsmetod där man arbetar med specialmunstycken och högtrycksvatten mellan 200 och 500 bar. Vi arbetar med rörrensning av rör från 50 till 225 mm. 

 

Ju större rördimension ju större vatten flöde behövs och det för en effektiv rörrensning. Vi arbetar därför för det mestadels med inre fastighetsspolning. Prova oss för vi är de verkliga proffsen.

Se vad våra kunder säger om oss

ROT AVDRAG

Som privatperson kan du använda ROT avdrag, kontakta oss om du har frågor om just ditt arbete går under ROT.

Några frågor? Ring eller maila oss.