Om oss

Om oss

KUNSKAP SOM SKAPAR GLÄDJE OCH TRYGGHET.

Ett trasigt avloppsrör, en droppande kran eller gamla stammar som akut behöver bytas ut – oroa dig inte i onödan. På Sanitet & Spolteknik ser vi dagligen till att hitta ersättningsmetoderna som sparar både pengar och frustration, och är anpassade efter just era specifika behov inom allt från relining, avloppsspolning och stambyten till badrumsrenovering.

 

Sedan starten 2002 har vi haft en tydlig vision: att stå för det vi kan och förmedla vidare all den kunskap som vi sedan 80-talet har samlat, prövat och utvecklat. Kunskap som ihop med våra höga krav på kvalitet ger våra kunder glädje och ett lugn, varje dag.

På Sanitet & Spolteknik levererar vi alltid med sunt förnuft, tålamod, transparens och ärlighet.

 

Oavsett magnitud av projekt tar vi hand om helheten. Vi drivs av en önskan om att såväl våra kunder som samarbetspartners ska känna undantagslöst förtroende och trygghet, och varesig det rör sig om underhåll eller akuta ärenden agerar vi både totalentreprenörer och projektledare.

GEDIGEN KUNSKAP

Vårt kärnvärde om att förmedla vidare vår kunskap utgör själva navet i vår verksamhet; vi har gjort det vi gör många gånger, under en väldigt lång tid.

KVALITET & TRYGGHET

Våra höga krav på att alltid leverera högsta kvalitet ihop med vår tekniska erfarenhet gör att våra kunder ofta nämner att de känner en otrolig trygghet.

HELHETSANSVAR

Oavsett omfattning och typ av projekt tar vi alltid ett helhetsansvar, där vi presenterar en logisk kvalitetsplan och håller våra löften genom hela utförandet.
Varför Sanitet & Spolteknik

Att laga rör är vi inte ensamma om, men känslan av att rycka ut en regnig tisdagkväll för att bevittna vuxna män kramas över ett fixat avlopp är sannolikt lika härlig som unik. På Sanitet & Spolteknik levererar vi alltid med stort hjärta, sunt förnuft, tålamod och ärlighet.

 

Varenda liten detalj i vår verksamhet härstammar från vår kunskap och ödmjukhet. Vår drivkraft är vår önskan om att alla som korsar vår väg ska känna sig glada, trygga och nöjda!

Vårt team

Med ansvar i olika kategorier av helhetslösningar inom VVS & Bygg

Joakim

Ansvarig spolningstekniker

Piotr

Ansvarig badrumsentreprenör

Joakim

Ansvarig spolningstekniker

Piotr

Ansvarig badrumsentreprenör

ROT AVDRAG

Som privatperson kan du använda ROT-avdrag, kontakta oss om du har frågor om just ditt arbete går under ROT.

Några frågor? Ring eller maila oss.